those architects: COBE

cobearchitects

Both interior and exterior of Frederiksvej Kindergarten are designed as pitched-roof houses - composed as small and different worlds for the children. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Karen Blixens Plads takes shape with a rapidly evolving construction! The future University Square for @university_of_copenhagen will be arranged as a superimposed surface of hills...

cobearchitects

Captivating photo of the gables of Frederiksvej Kindergarten by @holtermand. Thank you for sharing our work!

cobearchitects

Paper Island - our soon-to-be former home when the site preparation starts for our new development. Head to our FB to check out our competition scheme for Paper Island's new aquatics...

cobearchitects

All the edges of Forfatterhuset Kindergarten are rounded off with a unifying band creating internal flow and an external friendliness.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

@thesilocph on a cold and crisp day! Are you enjoying the winter vibe, or are you just looking forward to the sun coming out? ⠀ Photo: @michellereginelange

cobearchitects

If in Cannes at #MIPIM, make sure to pass by the onsite vote at Palais des Festivals, level -1, and show your support for The Silo as Best Refurbished Building in the 2018 MIPIM Awards.

cobearchitects

Did you get a look at the icy canals of Copenhagen last week? Here's Krøyers Plads surrounded by beautiful ice flakes!⠀ Photo: @andreas_holmen

cobearchitects

A fantastic look-up shot by @penxman - thanks for sharing it with us!

cobearchitects

Thrilled to announce that Nørreport Station receives the 2018 Civic Trust Award​s! From 234 applications worldwide, Nørreport Station is recognised as a project providing an outstanding...

cobearchitects

The Council on Tall Buildings and Urban Habitat (@ctbuh_hq) selects @thesilocph as finalist for the 2018 CTBUH Awards, celebrating the very best in innovative tall buildings from around...

cobearchitects

@markabbawi captured this great photo of Frederiksvej Kindergarten - a kindergarten inspired by a child's simplistic drawing of a house.⠀

cobearchitects

Old and new. Thanks for sharing your photo of Porsgrunn Maritime Museum in it's context, @pawelpaniczko!

cobearchitects

Urban spaces and landscapes take priority over buildings at Nordhavn. Establishing a framework for the overall green environment from the beginning makes it possible to ensure quality...

cobearchitects

How to organize thousands of bicycles in a dense urban setting, while avoiding clutter and eyesores? At Nørreport Station the bicycles stands are singular, free-standing columns, efficiently...

cobearchitects

The rational form and complex interior of @thesilocph are a direct result of its original use and function as a grain silo.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

The future, soon-to-be under construction, Paper Island. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

A concrete factory transformed into a concrete bar at @museumragnarock. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

@thesilocph at dusk, showing off one of numerous ways its galvanized steel facade can appear. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

The interior atrium and common space at Forfatterhuset Kindergarten connecting all group rooms.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

A kids' world to discover and explore! Forfatterhuset Kindergarten is a day nursery, a playground and a park the same time.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Every level at Frederiksvej Kindergarted has its own outdoor space.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

An amazing photo of the facade and the balconies of @thesilocph, shot by @markabbawi

cobearchitects

Today is the last day to vote for Israels Plads in @archdaily's 2018 Building of the Year Award.⠀ Every vote counts so go to the link in our bio before 10:00AM EST and vote for our...

cobearchitects

@thesilocph has been nominated for the Danish Renovation Award 2018 - @renoverprisen - which pays tribute to Denmark's best renovation projects. This is the second COBE project running...

cobearchitects

Israels Plads is finalist in @archdaily's 2018 Building of the Year Award! As a public choice award, we need your support! Follow the link in our bio to vote for Copenhagen's biggest...

cobearchitects

When entering @museumragnarock, it's like opening a guitar case that might be rough on the outside but is soft and velvety on the inside. ⠀⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

@biblioteketrentemestervej is composed as a stack of volumes - each level containing a different aspect of the building, appealing to a diversity of people. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Alfred Nobel Bridge is under construction in Copenhagen's South Harbour Area. Photo: @morten.emil.engel

cobearchitects

Both @thesilocph, Israels Plads and Krøyers Plads have been nominated for @archdaily 2018 Building of the Year Award! The award is a public choice award, so we need your help! Head...

cobearchitects

@thesilocph is a MIPIM Awards 2018 Finalist in the Best Refurbished Building category! Scroll through the process of creating a second life for the former grain-storage silo.⠀ The...

cobearchitects

Porsgrunn Maritime Museum, @duverden_as, takes into account the surrounding down-scaled building structure, and is accordingly composed of small volumes with tilted roofs, assembled...

cobearchitects

@thesilocph, Nordhavnen and Copenhagen, beautifully shot by @dennisskyum

cobearchitects

@thesilocph's angular faceted facade geometry allows the building to catch both daylight and reflections from the water. Balconies even merge into the facade.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Besides being a public meeting place, Israels Plads is a playground for three neigbouring schools.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Three COBE projects are featured on @archilovers' list of the 1,000 most 'loved' projects of 2017: @thesilocph, Krøyers Plads and Frederiksvej Kindergarten - selected among the 50,000...

cobearchitects

The entrance area at @biblioteketrentemestervej, where the golden facade continues inside of the building. ⠀ Photp: @coast_studio

cobearchitects

Golden Hour at @thesilocph ⠀ Photo: @lauraioanav

cobearchitects

The golden studded cantilevered exhibition space of @museumragnarock creates a covered urban space at the museum entrance.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Throwback to the mounting of the @thesilocph's facade panels.

cobearchitects

Black and white volumes at Frederiksvej Kindergarten.⠀ Photo: @adammork

cobearchitects

Both Krøyers Plads and The Silo are featured on @archdaily’s list of the most popular architecture photographs of 2017! See link in bio.⠀ Photos: @coast_studio

cobearchitects

COBE and @mvrdv's @museumragnarock is nominated for the Danish Renovation Award, @renoverprisen, that pays tribute to the best renovation projects throughout the country. ⠀ Fingers...

cobearchitects

Israels Plads is designed as a folded urban surface floating above the ground and thus defining the public space.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Take a closer look at the faceted galavanized steel facade of @thesilocph.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

The facade of Forfatterhuset Kindergarten consists of vertical brick slats - a reinterpretation of the traditional horisontal red brick.⠀ Photo: @holtermand

cobearchitects

New year, new buildings: Red Cross Volunteer House in Copenhagen. More amazing pictures by @coast_studio to be published soon.

cobearchitects

Happy New Year! As we have a look back at the year that was and a peek at what lies ahead in 2018, we would like to take a moment to thank clients, partners, collaborators, colleagues,...

cobearchitects

'Rebirth of a Silo' - @thesilocph is featured in the latest and last edition of @markmagazine_. Photo: @coast_studio

cobearchitects

@ckla90 captured a reflective photo of the folded staircase at Israels Plads. Thanks for sharing!⠀

cobearchitects

The design of @biblioteketrentemestervej is inspired by a stack of books - each "book" contains a different aspect of the building. ⠀ Photo: @adammork

cobearchitects

@cicekkaratas captured this beautiful look up of @thesilocph - thanks for sharing!

cobearchitects

Today is your last chance to win the Our Urban Living Room book! Follow the link in our bio to participate in our giveaway! Photo: @coast_studio

cobearchitects

COBE 2017! Celebrating the year we became 100, our annual Xmas Party included suits and gowns as well as the inaguration of our new office in Copenhagen’s Nordhavn. We are looking...

cobearchitects

Hutkranz fertig! @adidas HalfTime is progressing with a completed roof structure. Set to open in 2018.

cobearchitects

The Danish Architectural Journal @arkitekten.dk reviews Nordhavnen and @thesilocph in it's December issue.

cobearchitects

A great shot of the zigzagged facade of Porsgrunn Maritime Museum!⠀⠀ Photo: @egil.andresen

cobearchitects

COMPETITION TIME! It's the holiday season, and we're giving away a signed copy of the sold-out Our Urban Living Room book! Head over to our Facebook page for more info (link in bio).⠀ Photo:...

cobearchitects

Contextual adaptation! Krøyers Plads surrenders to the historical perception of Copenhagen – the modest roofscape city with beautiful towers.⠀⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

While we're waiting for the snow... Here is Israels Plads in December last year covered in white. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Foreningen Hovedstadens Forskønnelse (Association for the Beautification of the Capital) awards @thesilocph with a golden plaquette for beautifying the city of Copenhagen.

cobearchitects

The foyer of @museumragnarock, symbolising the entering into the inside of a guitar case.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Frederiksvej Kindergarten is scaled down to create individual spaces for all the 182 children in the daycare. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

To retain the natural feeling of the site's exsisting green footprint, Forfatterhuset Kindergarten is designed as a three-dimensional village where garden and building become one. ⠀ Photo:...

cobearchitects

When the gold prisms of @museumragnarock gets covered in fresh rain. ⠀ Photo: @joseparedesss

cobearchitects

An air shot of Israels Plads, programmed as a diverse public space for leisure, culture, activity and public events.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

By tying a bow instead of cutting a ribbon, Red Cross Volunteer House was inaugurated today! Thanks to HRH the Crown Prince and all the volunteers of the Danish Red Cross for making...

cobearchitects

By tying a bow instead of cutting a ribbon, Red Cross Volunteer House was inaugurated today! Thanks to HRH the Crown Prince and all the volunteers of the Danish Red Cross for making...

cobearchitects

A look inside the rooftop apartment of the contemporary warehouses at Krøyers Plads. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

The interior of Frederiksvej Kindergarten is composed of severeal small and different worlds for the kids. The beds are even designed as small pitched-roof houses within the main house....

cobearchitects

@museumragnarock exhibition space cantilevers 20 metres above the entrance runner creating a covered urban living room and entrance area also serving as a stage for events and concerts.⠀ Photo:...

cobearchitects

The balconies of @thesilocph shot by @timokarasalo - thanks for sharing!

cobearchitects

@anneoesterby passed by Frederiksvej Kindergarten and captured the pitched rooftops very nicely!

cobearchitects

The top floor of @biblioteketrentemestervej features a multifunctional concert hall and event space with a fantastic view of the city. Photo: @coast_studio

cobearchitects

In order to bring @thesilocph up to modern standards, a new facade has been mounted on the outside of the original concrete structure, acting as a climate screen for the building. ⠀ Photo:...

cobearchitects

Throwback to a couple of weeks ago, when the square in front of @biblioteketrentemestervej, by @cobearchitects, Transform and @schonherrdk, won Danish Landscape Award 2017. Here captured...

cobearchitects

Designed as a pixelated bookshelf, the children's library at @biblioteketrentemestervej is a 3D playground of books and activities. Check out our story for a visit through the building!⠀ Photo:...

cobearchitects

Our model of Nørreport Station, illustrating the holistic solution of transforming the busiest train station in Copenhagen into an urban living room.

cobearchitects

Israels Plads has opened up to the historical landscape of the neighbouring H.C. Ørsted Park. Trees are echoed on the plaza, creating a transition between city and nature. ⠀ Photo:...

cobearchitects

The facade of @museumragnarock showing off its glowing golden studs, captured by @heraldherrera.

cobearchitects

Instead of inventing a new typology, Krøyers Plads is a reinvention of a type that is already there - the warehouse.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Inside @thesilocph, the existing concrete structure is exposed and left bare, enhancing the rugged industrial feel of the original spaces.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

With its 17 storeys, @thesilocph is the tallest building in Copenhagen's Nordhavn area, which is currently being converted into a new city district. Thanks for sharing the photo, @morten_b_soelberg!

cobearchitects

A house within a house at Frederiksvej Kindergarten.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

The heart of Forfatterhuset Kindergarten: The central staircase and common space creating a visual and physical connection thorughout the day care facility.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

@koegenordstation takes shape as the first of six bridge elements each weighing 160 tons was mounted this weekend. The 225 m pedestrian bridge and train station is set for opening end...

cobearchitects

The gables of Frederiksvej Kindergarten.⠀ Video: @jensmarkuslindhe

cobearchitects

The facade of Forfatterhuset Kindergarten consists of red brick slats, referring to the red bricks that are used throughout the surrounding neigbourhood. Photo: @coast_studio

cobearchitects

Israels Plads seen from a bird's point of view. ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

A detail shot of the zigzag-shaped aluminum facade of Porsgrunn Maritime Museum.⠀ Photo: @adammork

cobearchitects

Thrilled to announce that the square in front of @biblioteketrentemestervej by @cobearchitects, Transform and @schonherrdk wins Danish Landscape Award 2017! ⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Great news! @museumragnarock wins German Design Award 2018 for Excellent Communications Design Architecture!⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Reflective shortcuts through Krøyers Plads.⠀ Photo: @jomar79

cobearchitects

Adidas HalfTime in progress! See our story for more construction site snaps.

cobearchitects

A fantastic look up of the @thesilocph's facade, captured by @sim_sve

cobearchitects

The golden studded facade of @museumragnarock enhances the contrast between old and new, rough and shiny, simple and bold. Here captured by @l_brese!

cobearchitects

Israels Plads: a plaza for leisure and sport.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

@thesilocph is part of the transformation of Copenhagen's Nordhavn area - a post-industrial harbour currently being transformed into a new city district for 40,000 inhabitants and another...

cobearchitects

The Krøyers Plads facade takes its inspiration from the brick materiality of the area, creating a dialogue between new and old.⠀ Photo: @coast_studio

cobearchitects

Forfatterhuset Kindergarten is organized around several common spaces - each one creating a physical and visual connection throughout the day care centre.⠀ Photo: @coast_studio